بررسی و مقایسه کالا ها

میکروفون با سیم یا بیسیم؟

میکروفون با سیم یا بیسیم؟

میکروفون با سیم یا بیسیم؟

هنگام خرید میکروفون، مهم است که بپرسید آیا اتصال بی سیم ضروری است یا خیر. همچنین خوب است که اصول اتصال میکروفون بی سیم را بدانید تا تصمیم آگاهانه تری در مورد خرید خود بگیرید. سیستم‌های میکروفون بی‌سیم می‌توانند گران باشند و مستعد قطع شدن، مشکلات برق (بیشتر فرستنده‌ها با باتری کار می‌کنند) و تداخل هستند. از سوی دیگر، آزادی ناشی از اتصال بی سیم می تواند یک مزیت بزرگ یا حتی یک ضرورت در شرایط خاصی باشد که به زودی در مورد آنها صحبت خواهیم کرد. ابتدا اجازه دهید در مورد میکروفون های بی سیم با جزئیات بیشتری صحبت کنیم.

فرستنده و گیرنده

برای ارسال سیگنال های صوتی به صورت بی سیم از میکروفون، یک سیستم باید دارای دو جزء باشد: یک فرستنده و یک گیرنده. میکروفون (با سیم) به فرستنده و گیرنده (با سیم) به ورودی میکروفون وصل می شود. فرستنده سیگنال صوتی را رمزگذاری می کند و به صورت بی سیم به گیرنده می فرستد که سیگنال صوتی را رمزگشایی کرده و به ورودی می فرستد. برخی از سیستم‌های میکروفون بی‌سیم یک کانال دارند، به این معنی که یک میکروفون به یک فرستنده متصل می‌شود که صدا را به یک گیرنده می‌فرستد. سیستم های چند کاناله دارای فرستنده های متعددی هستند که صدا را به صورت بی سیم به یک گیرنده با چندین کانال و خروجی ارسال می کنند.

اگر به چندین میکروفون بی سیم نیاز دارید، سیستم های چند کاناله اغلب مقرون به صرفه تر هستند. فرستنده ها برای انتقال صدای بی سیم در فرکانس های سیگنال حامل مشخص تنظیم شده اند. کانال های گیرنده در فرکانس های یکسانی تنظیم می شوند تا سیگنال های بی سیم را به درستی دریافت کنند.

انواع سیستم میکروفون بیسیم

میکروفون با سیم یا بیسیم؟

میکروفون با سیم یا بیسیم؟

سه طرح اصلی در مورد نحوه دریافت سیگنال بی سیم از فرستنده توسط گیرنده وجود دارد: non-diversity, diversity and true diversity..

گیرنده های سیستم non-diversity یک آنتن برای دریافت سیگنال از فرستنده دارند. گیرنده های سیستم diversity دارای دو آنتن هستند که با فاصله کمی از هم فاصله دارند. هر دو به یک گیرنده متصل هستند. اتصال بی سیم فقط بین یک آنتن فرستنده (در انتهای میکروفون) و یک آنتن گیرنده (در انتهای گیرنده) اتفاق می افتد. اگر قدرت سیگنال در یک اتصال آنتن به کمتر از حد قابل قبول برسد، گیرنده به آنتن دیگر سوئیچ می کند. این سوئیچ کورکورانه انجام می شود و اغلب اتصال سیگنال بد را بهبود می بخشد، اما گاهی اوقات اتصال بد را بدتر می کند.

گیرنده های سیستم true diversity از دو آنتن مجزا استفاده می کنند که هر یک به یک ماژول گیرنده جداگانه متصل است. مدار گیرنده هر دو سیگنال آنتن را می خواند و بهتر از بین این دو را انتخاب می کند. حداقل یکی از آنتن ها باید یک سیگنال تمیز دریافت کند، که باعث ایجاد یک انتقال سیگنال تمیز با کاهش احتمال انصراف می شود. در صورت امکان، از یک سیستم true diversity پیش بروید.

 میکروفون بیسیم آنالوگ و دیجیتال

مانند بسیاری از چیزهای صوتی، سیستم های میکروفون بی سیم یا آنالوگ یا دیجیتال هستند. در حالی که خود سیگنال حامل بی سیم همیشه آنالوگ است، سیگنال صوتی (سیگنال مدولاتور) که منتقل می شود می تواند دیجیتال یا آنالوگ باشد. سیستم‌های میکروفون بی‌سیم آنالوگ عموماً مستعد نویز و تداخل هستند، اما در بخش‌های نسبتاً کوچکی از طیف فرکانس کار می‌کنند. سیستم‌های میکروفون بی‌سیم دیجیتال نویز و تداخل را کاهش می‌دهند، اما تأخیر را در سیستم ایجاد می‌کنند و در بخش‌های نسبتاً بزرگی از طیف فرکانس کار می‌کنند. در رده بالای سیستم های بی سیم، هر دو نوع طراحی شده اند تا عملکرد فوق العاده خوبی داشته باشند. با این حال، درک مزایا و معایب این سیستم ها مهم است.

میکروفون بیسیم | با پیشرفت تکنولوژی، تعداد بیشتری از طیف فرکانس بی سیم توسط دستگاه های خاصی اشغال می شود. سیستم‌های میکروفون بی‌سیم برای عملکرد در طیف خاصی از فرکانس‌ها طراحی شده‌اند که به موجب آن یک فرکانس حامل منفرد برای برقراری ارتباط بین فرستنده و گیرنده انتخاب می‌شود. بسته به مکان و محدودیت‌ها، سیستم میکروفون بی‌سیم ممکن است نتواند کار کند. اگر گزینه های فرکانس در سیستم بی سیم بخشی از طیف فرکانس اختصاص داده شده میکروفون بی سیم نباشد، میکروفون های بی سیم کار نخواهند کرد. اگرچه بسیاری از سیستم های جدید با مقررات مطابقت دارند، باریک شدن طیف فرکانس میکروفون بی سیم برخی از سیستم های قدیمی را منسوخ کرده است.

بدتر از همه، محدودیت‌های طیف فرکانس میکروفون بی‌سیم لزوماً از کشوری به کشور دیگر یکسان نیست. همچنین شایان ذکر است که برخی از کشورها برای عملکرد میکروفون بی سیم در محدوده فرکانس خاصی به مجوز نیاز دارند. حتما قبل از خرید یک سیستم بی سیم، بررسی های لازم را انجام دهید، به خصوص اگر سازنده از کشور دیگری باشد. مطمئن شوید که گزینه ای را انتخاب کنید (اگر چندین گزینه وجود دارد) که در محدوده قانونی کشور شما و کشورهایی که قصد دارید میکروفون های بی سیم را در آنها کار کنید، عمل می کند.

مشخصات مهم سیستم میکروفون بیسیم

  • محدوده عملیاتی: گیرنده و فرستنده تا چه اندازه می توانند از هم فاصله بگیرند قبل از اینکه اتصال آسیب ببیند. آیا عملکرد صحیح به خط دید بستگی دارد؟
  • انتخاب فرکانس: آیا فرستنده ها و گیرنده های سیستم به طور خودکار همگام می شوند یا انتخاب فرکانس دستی لازم است؟
  • فرم فاکتور فرستنده: ابعاد فرستنده چقدر است و چگونه به میکروفون متصل می شود؟
  • ضریب فرم گیرنده: ابعاد گیرنده چیست؟ فاکتورهای دسکتاپ و رکمونت رایج هستند.
  • نوع و عمر باتری: فرستنده به چه نوع باتری هایی نیاز دارد و عمر باتری مورد انتظار چقدر است؟

مزایای میکروفون با سیم

میکروفون با سیم یا بیسیم؟

میکروفون با سیم یا بیسیم؟

سیگنال قوی

از آنجایی که یک میکروفون با سیم به طور فیزیکی به یک تقویت کننده یا تجهیزات ضبط متصل است، می توانیم مطمئن باشیم که سیگنال صرف نظر از موقعیت یا حرکات استعداد هیچ گاه متزلزل نخواهد شد. اگرچه در مقایسه با آزادی ارائه شده توسط یک میکروفون بی‌سیم، برد کوتاه‌تر می‌شود، اما احتمال تداخل سایر دستگاه‌های رادیویی که می‌توانند همزمان فرکانس‌ها را منتشر کنند، کم است. علاوه بر این، استعدادی که از یک میکروفون سیمی استفاده می کند، تحت تأثیر نقاط مرده قرار نمی گیرد که گاهی اوقات می تواند سیگنال استفاده شده توسط نمونه های بی سیم را مهار کند.

میکروفون بیسیم | تقریبا به همان شکلی که تلفن ثابت هرگز از سیگنال ضعیف رنج نمی برد، مگر اینکه سیم های فیزیکی آسیب ببینند، و همچنین میکروفون سیمی به دلیل جایی که شما ایستاده اید از کار نخواهد افتاد. حتی پیشرفته‌ترین تلفن‌های هوشمند نیز می‌توانند سیگنال را در مناطق دورافتاده از دست بدهند، همین امر در مورد میکروفون‌های بی‌سیم نیز صادق است، بنابراین یک میکروفون سیمی این مشکل را برطرف می‌کند.

عدم نیاز به باتری

با ترسیم موازی با تلفن های همراه، یک میکروفون با سیم هرگز آبش کم نمی شود، بنابراین نیازی به نگرانی نیست که جلسه ضبط شما به طور ناگهانی به پایان برسد. از آنجایی که یک میکروفون سیمی مستقیماً به تجهیزات ضبط یا بلندگو وصل می شود، برق را مستقیماً از این منبع می گیرد، این به عنوان «فانتوم» شناخته می شود. میکروفون بیسیم | بنابراین، صرف نظر از اینکه چقدر از میکروفون استفاده می شود، هرگز به باتری نیاز نخواهد بود ، شما عزیزان میتوانید مقاله راهنمای خرید میکروفون را نیز مطالعه نمایید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 − دو =