چه الگوی قطبیای برای رکورد سخنرانی مناسب است؟
تعاریف خاصی در مورد آنچه که یک میکروفون را سوپرکاردیوئید یا هایپرکاردیوئید میکند وجود دارد و اساساً معادلات قطبی که شکل الگوهای قطبی را برای این دو میکروفون تعریف میکنند متفاوت هستند.
این در عمل بدان معنی است که یک میکروفون هایپرکاردیوئید به طور معمول دارای proximity effect کمی قویتر از یک سوپرکاردیوئید است و همچنین کمی بیشتر مستعد به رکورد صدای دست و سر و صدای باد است. از نظر الگوی قطبی، نیمه جلویی الگوی قطبی هایپرکاردیوئید باریکتر از سوپرکاردیوئید است، با یک منطقه مفید رکورد جلو (در محدوده 3dB-) با زاویه 105 درجه؛ اما سوپرکاردیوئید با 115 درجه گستردهتر است. هایپرکاردیوئید بیش از 3dB کمتر حساس به صداهای کناری (90 درجه) نسبت به سوپرکاردیوئید است.
همچنین، الگوی قطبی باریکتر به طور طبیعی به معنای directivity index (DI) بهتر است، که به معنای نسبت صدای on-axis به صدای ambient است. در حالی که سوپرکاردیوئید 5.7dB است، هیپرکاردیوئید دارای بالاترین directivity index با 6dB است. برای مرجع، مقدار DI یک کاردیوئید استاندارد 4.8dB، همانند figure 8، در حالی که DI هایپوکاردیوئید 2.5dB است، و omni دارای 0dB (بدون جهت).
مقایسه لوب
هر دو الگوی قطبی هایپر و سوپرکاردیوئید دارای لوبهای عقب کوچک هستند، اما هایپرکاردیوئید بزرگتر است. بنابراین، در حالی که صداهای عقب (180 درجه) 6dB در هیپرکاردیوئید کاهش مییابد، سوپرکاردیوئید آنها را تقریباً 12dB- کاهش میدهد. در مورد اندازه tail، زاویه صفر (که در آن میکروفون کمترین حساسیت را دارد) نیز متفاوت است، به این صورت که nulls هایپرکاردیوئید بیشتر به جلو در 110 درجه، در مقایسه با 126 درجه برای سوپرکاردیوئید است.
در شرایط عملی، هر دو میکروفون هایپرکاردیوئید و سوپرکاردیوئید به طور قابل توجهی جهت دارتر از کاردیوئیدها هستند و هر دو tail عقب کوچکی دارند. هر دوی آنها اثر مجاورت قویتری دارند و بیشتر مستعد به رکورد صدای دست و صدای باد هستند. هنگامی که به عنوان یک میکروفون وکال استیج استفاده میشود، مانیتورهای کف باید به جای مستقیم در پشت، به اطراف دو طرف کشیده شوند، به طوری که به طرف زاویه null باشند- با توجه به اینکه زاویههای مطلوب برای سوپر و هایپرکاردیوئید کمی متفاوت است.
هایپرکاردیوئید دارای بالاترین directivity index است، به این معنی که سر و صدای محیط را بیشتر از سوپرکاردیوئید (یا کاردیوئید) عبور نمیدهد، لوب عقب قویتری دارد و صدای بیشتری را از پشت به طور مستقیم در مقایسه با یک سوپرکاردیوئید رکورد میکند. شکل قرار داده شده برای مقایسه الگوهای قطبی اصلی یعنی figure 8، omni، hypo‑cardioid، cardioid، supercardioid و hypercardioid میباشد و به شما کمک میکند بهتر بتوانید مباحث مطرح شده را مجسم کنید.
با مشاوران صوت پلاس در ارتباط باشید
شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر و خرید میکروفون استودیویی و یا سایر تجهیزات استودیویی با مشاوران صوت پلاس در ارتباط باشید. 05138655300