دانشنامه

یادگیری موسیقی و بهترین ابزار ها

یادگیری موسیقی با اپلیکیشن و سایت

یادگیری موسیقی

یادگیری موسیقی اعم از نواختن ساز های مختلف ،نت خوانی، نوشتن نت های موسیقی دلخواه و آواز خواندن همیشه برای افراد به خصوص بچه ها جذاب بوده و ما، در مجله صوت پلاس قصد داریم بهترین سایت ها، اپلیکیشن ها و کانال های یوتیوب برای یادگیری موسیقی را به شما معرفی کنیم تا شما هم بتوانید به صورت رایگان و یا با کمترین هزینه به اهداف خود برسید.

برای یادگیری موسیقی قبل از هرکاری باید شناخت و علاقه کافی به ساز ها داشته باشید تا بتوانید بهترین و مناسب ترین ساز بر اساس شخصیت تان را پیدا کنید. انتخاب ساز مناسب برای یادگیری موسیقی بسیار مهم است تا شما بتوانید در این راه ثابت قدم بمانید و از مسیر یادگیری موسیقی و ساز مورد نظر نهایت لذت را ببرید.

استفاده از امکانات موجود در این سایت ها و اپلیکیشن ها و دیگر فضاها به شما در انتخاب بهترین ابزار در زمینه یادگیری موسیقی کمک می کنند.

برخی از بهترین سایت ها و اپلیکیشن ها و کانال های یوتیوب:

Fender Play (وب سایت، اپلیکیشن اندروید و IOS ):

Fender اپلیکیشن مناسبی برای افراد مبتدی است و شما می توانید با استفاده از آن ابزار هایی مانند (گیتار آکوستیک ، گیتار الکتریک ، بیس و  ukulele) را بنوازید. و سپس می توانید ، سبک موسیقی را که می خواهید یاد بگیرید انتخاب کنید. سپس کارشناسان Fender مجموعه ای از درس های ویدیویی با تولید خوب را  به شما نشان می دهند. با پیشرفت در نواختن خود به سطوح مختلف می رسید و این مهارت در شما ایجاد می شود.

Yousician (سیستم عامل مک و ویندوز ،اندروید و IOS):

Yousician اپلیکیشنی است که در آن درس های ویژه ای برای آموزش نواختن دارد و شما می توانید با استفاده از آن ابزار هایی مانند ( گیتار ، پیانو ، بیس،ukelele بنوازید.) در این اپ به شما برای یادگیری موسیقی جدید پاداش می دهد.

 Uberchord ( اپلیکیشن IOS):

Uberchord اپلیکیشن جامعی برای یادگیری موسیقی است و با آن می توان ابزار هایی مانند (گیتار الکتریک، گیتار آکوستیک و…) بنوازید و می توانید روی آهنگ ها، آکوردها و دیگر مهارت های مورد نیاز کار کنید.

 Vanido  ( اپلیکیشن IOS):

Vanido اپلیکیشنی است که می توانید با استفاده از آن هر نوع سبک موسیقی که دوست دارید بخوانید و با استفاده از میکروفون گوشی صدای شما را ضبط می کند و این کار باعث می شود مهارت شما در خواندن سبکی که دوست دارید افزایش پیدا کند.

Tonal Harmony Analysis:

Tonal Harmony Analysis این فرصت را در اختیار کاربران قرار می دهد ،که طیفی از آکوردهای مختلف را وارد کرده و مناسب بودن پیشرفت آکورد را شناسایی کنند.

تجزیه و تحلیل هر آکورد را به کاربران ارائه می دهد و طیف وسیعی از گزینه ها و انتخاب های مختلف را ارائه می دهد. این برنامه هر گزینه را تجزیه و تحلیل می کند و تشخیص می دهد که آیا گزینه ها با قوانین تجزیه و تحلیل هارمونیک متفاوت کار می کنند یا خیر.

ABRSM Theory Works:

ABRSM Theory Works  تمرکز این دوره بر درک اصول بنیادین تئوری موسیقی و آماده کردن شما برای آزمون ABRSM است و برای کسانی ماسب تر است که آزمون های ABRSM را پشت سر گذاشته باشند و استفاده از این برنامه راحت است.

برنامه ها و اپلیکیشن هایی برای زمان بندی موسیقی:

Soundbrenner ( اپلیکیشن اندرویدو IOS):

Soundbrenner اپلیکیشنی است که به عنوان مترونوم عمل می کند و هر نوازنده ای باید با مترونوم تمرین کند، چیزی که به شما کمک می کند ضربان خود را به موقع حفظ کنید.

می‌توانید به راحتی لهجه‌ها، صداها، و امضاهای زمانی مختلف را برنامه‌ریزی کنید.

اپلیکیشن ها و سایت های مناسب برای نت خوانی:

Notes Trainer: این سایت و اپلیکیشن برای یادگیری نت های پیانو به شما کمک می کند.

Tenuto: برای یادگیری تئوری موسیقی و نت ها می توان از این ابزار استفاده کرد.

Sight Reading Trainer: برای تواختن نت های پیانو می توانید از این ابزار استفاده کنید.

 

برنامه هایی که می توانید مانند ساز با آن ها بنوازید :

Roland Zenbeats (اپلیکیشن اندروید و IOS) :

Roland Zenbeats یک برنامه عالی برای ایجاد ضربات به جم است. و می توانید با استفاده از رابط صفحه نمایش لمسی، لوپ ها را به راحتی پخش و ضبط کنید.

Korg Module ( اپلیکیشن IOS) :

Korg Module اپلیکیشن مناسب برای نواختن پیانو است.

یادگیری موسیقی با کانال یوتیوب

کانال یوتیوب برای یادگیری موسیقی:

در اینجا برخی از کانال های یوتیوب مورد علاقه و محبوب افراد براساس تعداد بازدید برای یادگیری موسیقی و سازهای مختلف وجود دارد.

JustinGuitar

جاستین ساندرکو یکی از پادشاهان اصلی آموزش آنلاین گیتار و ویدیوهای یوتیوب است. او شما را از کوک کردن اولین گیتار گرفته تا تکنوازی با تغییرات پیشرفته آکورد همراهی می کند. به نظر می رسد لهجه شاداب و استرالیایی او همیشه مقداری از استرس ناشی از تمرینات را در زمانی که شما در حال مبارزه هستید از بین می برد.

Guitareo

منبعی عالی برای یادگیری نحوه نواختن آهنگ‌های خاص است، علاوه بر این که بسیاری از درس‌هایی که JustinGuitar ارائه می‌دهد،برای افراد مبتدی مفید است.  آنها همچنین ویدیوهایی دارند که به شما می گویند چه کارهایی را انجام ندهید.و برای زمانی که برای اولین بار شروع به کار می کنید مفید است.

Drumeo

از بررسی ابزار و درس گرفته تا مسترکلاس با برخی از بهترین درامرهای روی زمین، یک کانال عالی برای درامرهای مشتاق است. همه چیز بسیار خوب تولید شده است.

Scott’s Bass Lessons

تعداد زیادی درس سرگرم کننده در کانال یوتیوب اسکات دیوین با محوریت بیس وجود دارد، اما همچنین دارای ویدیوهای نکات و ترفندها و حتی برخی از بررسی های تجهیزات است.

اگر می‌خواهید در مورد هر جنبه‌ای از دنیای بیس بیشتر بدانید، نه فقط نحوه نواختن آن، این یک کانال عالی برای دنبال کردن است.

Mangold Project

در این کانال آموزش پیانو برای افراد مبتدی است و ویدئوهای کوتاهی که یک تکنیک یا ایده جدید را نشان می دهد.

پحش و ضبط موسیقی با اپلیکیشن و سایت

برنامه های پخش و ضبط موسیقی شما:

GarageBand (اپلیکیشن IOS) :

GarageBand اپلیکیشنی است که می توانید از این برنامه برای ایجاد ضربات، ضبط قطعات و حتی ترکیب آهنگ ها در حال پرواز استفاده کنید.

BandLab (سایت و اپلیکیشن اندروید و IOS) :

BandLab دارای بسیاری از رسانه های اجتماعی و ویژگی های اجتماعی است که ممکن است از آنها استفاده نکنید، اما یکی از بهترین رابط های ضبط را نیز دارد. می‌توانید صدای خود را به صورت خودکار تنظیم کنید، افکت‌ها را اضافه کنید و حتی داخل برنامه تنظیم کنید. همچنین می‌توانید اشعار خود را بین برداشت‌ها یادداشت کنید و به راحتی دموی تمام‌شده را در فضای ابری آپلود کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 2 =