راهنمای خرید تجهیزات

خرید میکروفون استودیویی ارزان

خرید میکروفون استودیویی ارزان

خرید میکروفون استودیویی ارزان

هر استودیو حداقل به یک میکروفون استودیویی نیاز دارد، اما کدام نوع و کدام مدل بهترین است؟ در این نوشته به بررسی خرید میکروفون استودیویی ارزان می پردازیم.

همه میکروفون‌ها انرژی صوتی را به انرژی الکتریکی تبدیل می‌کنند، اما روش‌های مختلفی برای انجام این کار وجود دارد، از جمله استفاده از الکترواستاتیک، الکترومغناطیس، اثرات پیزوالکتریک یا حتی تغییر در مقاومت گرانول‌های کربن.

خوشبختانه وقتی به دنبال میکروفون برای رکورد موسیقی یا اجرای زنده هستیم، حوزه انتخاب به طور قابل توجهی کاهش پیدا می کند. اکثریت قریب به اتفاق میکروفون های مورد استفاده در این برنامه ها یا مدل های کاندنسر (الکترواستاتیک) یا داینامیک (الکترومغناطیسی) هستند.

خرید میکروفون استودیویی ارزان | هر دو میکروفون از یک دیافراگم متحرک برای رکورد صدا استفاده می کنند، اما از یک اصل الکتریکی متفاوت برای تبدیل انرژی مکانیکی به سیگنال الکتریکی استفاده می کنند. کارایی این تبدیل بسیار مهم است، زیرا مقادیر انرژی آکوستیک تولید شده توسط صداها و آلات موسیقی بسیار کم است.

میکروفون های داینامیک

خرید میکروفون استودیویی ارزان | بسیاری از شما از یک میکروفون داینامیک استفاده کرده اید، در بخش اجرای زنده، تقریبا تمام میکروفون‌های مورد استفاده داینامیک هستند و در استودیو، صدای سازهایی مانند درام، گیتار الکتریک نیز ممکن است با استفاده از میکروفون‌های داینامیک ضبط شوند. میکروفون‌های داینامیک از مزایایی مانند قیمت نسبتا ارزان، مقاومت بالا و عدم نیاز به منبع تغذیه یا باتری برخوردارند. خب آنها چگونه کار میکنند؟

یک دیافراگم سبک وزن که معمولا از پلاستیک ساخته شده است به سیم پیچ بسیار کوچکی که در میدان آهنربای دائمی معلق است وصل می شود. هنگامی که صدایی باعث ارتعاش دیافراگم می شود، خرید میکروفون استودیویی ارزان | کل این مجموعه به عنوان یک ژنراتور برق مینیاتوری عمل می کند و یک جریان الکتریکی تولید می شود. از آنجایی که خروجی الکتریکی بسیار کوچک است، قبل از اینکه به اندازه کافی بزرگ شود که مفید باشد، باید با استفاده از پری امپ میکروفون تقویت شود.

خرید میکروفون استودیویی ارزان

خرید میکروفون استودیویی ارزان | با توجه به مزیت های بیان شده میکروفون های داینامیک، چرا باید به انواع دیگر و گران قیمت تر توجه کرد؟ ضعف میکروفون داینامیک در این واقعیت نهفته است که انرژی صدا باید هم دیافراگم میکروفون و هم سیم پیچ سیم متصل به آن را حرکت دهد. جرم سیم پیچ به اینرسی مجموعه دیافراگم می افزاید که به نوبه خود پاسخ فرکانسی میکروفون را محدود می کند.

از نظر عملی، نتیجه این است که میکروفون‌های داینامیک قادر به بازتولید فرکانس‌های بسیار بالا نیستند. در برخی از کاربردها، این خیلی مهم نیست، اما اگر با ابزاری کار می‌کنید که در آن جزئیات تونال زیادی در هارمونیک‌های بالایی وجود دارد، بعید است که یک میکروفون داینامیک بهترین‌ صدای آن ساز را به نمایش بگذارد.

یکی دیگر از عوارض جانبی جرم محدود مجموعه دیافراگم/سیم پیچ، این است که میکروفون داینامیک بازدهی پایینی دارد – باید از تقویت زیادی استفاده شود تا سیگنال به اندازه مفیدی بزرگ شود و هر چه Gain بیشتری استفاده کنید، نویز بیشتری خواهید داشت.

در استودیو که از میکروفون بسیار نزدیک به منبع صدا استفاده می شود، این بازدهی پایین مشکل بزرگی نیست، اما اگر می خواهید صدایی آرام یا بسیار دور را ضبط کنید، به احتمال زیاد یک میکروفون داینامیک نتایج خوبی را تولید نمی کند.

خرید میکروفون استودیویی ارزان | به طور خلاصه، میکروفون‌های داینامیک هنگام کار با منابع صدای نسبتا بلند که حاوی جزئیات با فرکانس بسیار بالا نیستند، موثرتر هستند. آنها همچنین دارای مقاومت بالایی نیز هستند، که آنها را برای اجرای زنده مناسب می سازد.

از جمله میکروفون های داینامیک که برای ضبط وکال در استودیو کاربرد دارند نیز می توان به میکروفون sE Electronics V7x با قیمت حدود 5 میلیون تومان و میکروفون Universal Audio SD-1 با قیمت حدود 17 میلیون تومان اشاره کرد.

میکروفون های کاندنسر

خرید میکروفون استودیویی ارزان | میکروفون‌های کاندنسر چندین دهه است که به وجود آمده اند و اگرچه میکروفون‌های کاندنسر مدرن چند پیشرفت فنی کوچک را در خود جای داده‌اند، اما کارکتر صوتی آنها تغییر بسیار کمی کرده است. اساسا قلب هر میکروفن کاندنسر یک جفت صفحه رسانا است که یکی ثابت و دیگری به شکل دیافراگم متحرک است.

هنگامی که فاصله بین صفحات تغییر می کند (مانند وقتی که دیافراگم می لرزد) ظرفیت خازن تغییر می کند و اگر بار الکتریکی ثابتی به خازن اعمال شود، یک سیگنال الکتریکی تولید می شود که به طور دقیق ارتعاش دیافراگم را نشان می دهد.

برای پایین نگه داشتن وزن، دیافراگم اغلب از فیلم پلاستیکی با روکش طلا ساخته می شود. در نتیجه، دیافراگم در مقایسه با میکروفون داینامیک بسیار سبک است، بنابراین سیستم بسیار کارآمدتر است و قادر است هارمونیک ها را تا محدوده شنوایی انسان و فراتر از آن ثبت کند.

اندازه دیافراگم همچنین بر کیفیت صدای میکروفون تأثیر می‌گذارد – مدل‌های با قطر بزرگ به دلیل صدای گرم و دلپذیرشان برای رکورد وکال انتخاب می‌شوند. مدل‌های دیافراگم کوچک معمولا در مواردی انتخاب می‌شوند که دقت بالایی لازم است.

خرید میکروفون استودیویی ارزان | با وجود اینکه میکروفون‌های کاندنسر نسبتا بازدهی بالایی دارند، همچنان سیگنال الکتریکی کوچکی تولید می‌کنند که به نوع خاصی از پری امپ های داخلی برای رساندن سیگنال به سطوح قابل استفاده نیاز دارند و این یکی از عواملی است که سبب قیمت بالاتر آنها در مقایسه با میکروفون های داینامیک می شود. علاوه بر این، همه میکروفون های کاندنسر برای کار کردن به ولتاژ پلاریزه نیاز دارند.

رایج‌ترین منبع ولتاژ پلاریزه، فانتوم پاور 48 ولت است، به همین دلیل است که بسیاری از کنسول‌های میکس دارای فانتوم پاور هستند. اصطلاح «فانتوم پاور» به این دلیل به وجود آمد که ولتاژ پلاریزه از طریق سیم‌های سیگنال میکروفون تامین می‌شود و به کابل اضافی نیاز نیست.

به دلیل نحوه تامین برق فانتوم پاور، همه میکروفون های فانتوم باید متعادل باشند و باید از سیم کشی یکسانی استفاده کنند. میکسرهای مقرون به صرفه یا مولتی ترکر ها با ورودی‌های میکروفون نامتعادل را نمی‌توان با میکروفون‌های کاندنسر معمولی استفاده کرد، مگر اینکه از یک پری امپ میکروفون خارجی (با فانتوم پاور) استفاده شود.

خرید میکروفون استودیویی ارزان

خرید میکروفون استودیویی ارزان | به طور کلی، میکروفون‌های کاندنسر گران‌تر از همتایان داینامیک خود هستند، اما همچنین بسیار حساس‌تر هستند و می‌توانند جزئیات فرکانس بالا را با دقت بسیار بیشتری ثبت کنند. علاوه بر این، اصل خازن بر خلاف اصل داینامیک، به راحتی به تولید میکروفون‌هایی با الگوهای پیکاپ متغییر کمک می‌کند، اگرچه مدل‌های ارزان‌تر تمایل دارند فقط یک الگوی کاردیوید ثابت را ارائه دهند.

در حال حاضر در بازار میکروفون های استودیویی، محصولات اقتصادی مانند میکروفون AKG C3000 با قیمت حدود 7 میلیون تومان، میکروفون Behringer TM1 با قیمت حدود 6 میلیون تومان، میکروفون Audio-Technica AT2020 با قیمت حدود 5 میلیون تومان و میکروفون sE Electronics X1 A با قیمت حدود 5 میلیون تومان وجود دارند.

پاسخ فرکانسی

خرید میکروفون استودیویی ارزان | ممکن است انتظار داشته باشید که یک میکروفون بی نقص یک پاسخ فرکانسی کاملا flat در طول فرکانس های صوتی داشته باشد، اما دلایل عملی مختلفی وجود دارد که چرا اینطور نیست. تقریبا همه میکروفون‌ها دارای یک “roll-off” فرکانس پایین (یا LF) هستند – به عبارت دیگر، حساسیت کمتری نسبت به فرکانس‌های زیر 50 هرتز دارند.

بدون این رول آف، لرزش‌های فرکانس پایین، ضربه‌ها، ضربات نفس و سایر مشکلات از این قبیل سیگنال‌های خروجی بسیار بزرگ و با فرکانس پایین تولید می‌کنند که نه تنها کیفیت صدا را به خطر می‌اندازد، بلکه حتی ممکن است به سیستم‌های بلندگو آسیب برساند.

در حالی که LF roll-off برای حذف صداهای ناخواسته طراحی شده است، میکروفون ها نیز اغلب برای برجسته کردن بخش های خاصی از طیف صوتی به منظور ایجاد صدایی دلپذیر طراحی می شوند. برای مثال، مدل‌های متعددی با تقویت «presence» در محدوده بالایی فرکانس های mid طراحی شده‌اند تا به درک بیشتر وکال ها کمک کنند. تقویت presence (که معمولاً بین 3 تا 6 کیلوهرتز است) باعث شفاف‌تر کردن صدا می‌شود.

نتیجه گیری خرید میکروفون استودیویی ارزان

خرید میکروفون استودیویی ارزان | یک استودیو حرفه ای مجموعه متنوعی از میکروفون ها را جمع آوری می کند، اما در استودیوهای شخصی، که منابع مالی محدود است، معمولا خرید یک میکروفون استودیویی اقتصادی که برای خواننده های معمولی مناسب تر است، مهم است. اگر با تعدادی خواننده کار می‌کنید، بهتر است از میکروفون‌هایی که دارای صدای خنثی‌تری هستند استفاده کنید تا بتوانید از EQ برای تنظیم دقیق صدا استفاده کنید.

اگر در حال حاضر با تجهیزات اقتصادی کار می کنید، ممکن است احساس کنید که پرداخت پول زیادی برای میکروفون بی معنی است، زیرا کیفیت نهایی ضبط های شما به وسیله تجهیزاتی که استفاده می کنید محدود می شود.

تا حدودی این درست است، اما اگر صدای خوبی را در ورودی ضبط نکنید، در تمامی مراحل در ادامه کار دچار افت کیفیت می شوید. میکروفون‌ها مانند سایر تجهیزات از مد نمی‌افتند، بنابراین درصورتی که میکروفون های باکیفیتی را بخرید، حتی درصورت ارتقا سایر تجهیزات استودیو نیز دچار مشکل نمی شوید. میکروفون های داینامیک با کیفیت گران نیستند و حتی استودیوهای برتر نیز از میکروفون هایی مانند میکروفون Shure SM58 و میکروفون Shure SM57 استفاده می کنند.

خرید میکروفون استودیویی ارزان | به طور مشابه، اکنون می‌توانید یک میکروفون کاندنسر واقعا خوب را با قیمت کمتر از 15 میلیون تومان بخرید و اگر بتوانید دو تا از یک مدل را بخرید، برای هر کار استریویی که ممکن است برایتان پیش بیاید آماده خواهید بود. اگر نمی‌توانید مستقیما یک میکروفون کاندنسر بخرید، یک میکروفون داینامیک خوب فعلا فعلا کار شما را راه می اندازد و زمانی که در نهایت یک میکروفون کاندنسر را به استودیوی خود اضافه کنید، مدل داینامیک همچنان برای ضبط صدای سازها مفید خواهد بود.

با کارشناسان صوت پلاس در ارتباط باشید

خرید میکروفون استودیویی ارزان | شما همراهان عزیز میتوانید برای دریافت اطلاعات بیشتر و مشاوره در رابطه با خرید میکروفون استودیویی و خرید میکروفون استودیویی ارزان با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.(05138655300)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه + 8 =